Тотнъм ще бъде без трима важни играчи за предстоящия сблъсък

...
Тотнъм ще бъде без трима важни играчи за предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

Тотнъм без трима важни играчи за гостуването на Велодром

Тотнъм ще бъде без трима значими играчи за идния конфликт с Марсилия от последния 6-и кръг в група " D " на Шампионската лига. Мениджърът Антонио Конте няма да може да употребява в този основен дуел Деян Кулушевски, Ричарлисон и Кристиан Ромеро.

Срещата е извънредно значима за " шпорите ", които се нуждят най-малко от тъждество, с цел да си подсигуряват място на 1/8-финалите в шампионата. Тримата упоменати играчи обаче не взеха присъединяване в последната подготовка, защото още не са възобновени от своите контузии и няма да пътуват до Франция.

Мениджърът Антонио Конте също няма да е на аварийна пейка поради аления картон, който получи в мача със Спортинг. Той се надява отборът му да употребява позитивната сила след успеха с 3:2 над Борнемут и да я придвижи в Шампионската лига.

" Срещу Борнемут се играе мъчно, тъй като те работят с двама нападатели. Трудно е да ги пресираш, тъй като всякога, когато го направиш, те изритват топката напред. Те имаха хубаво взаимоотношение сред своите нападатели, само че най-после ние спечелихме значима победа, изключително след последните две провали. Този триумф ще ни даде възторг за конфликта с Марсилия, който ще бъде като край за нас, защото в него се взема решение дали ще продължим напред в Шампионската лига ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР