Тотнъм се раздели с мениджъра на отбора Антонио Конте, обявиха

...
Тотнъм се раздели с мениджъра на отбора Антонио Конте, обявиха
Коментари Харесай

"Тотнъм" се раздели с Антонио Конте

Тотнъм " се раздели с мениджъра на тима Антонио Конте, оповестиха от клуба в неделя късно вечерта. Италианският експерт и клубът от Северен Лондон са прекратили контракта си по взаимно единодушие след едвам 16 месеца.

Раздялата не е изненадваща на фона на огромното напрежение към " Тотнъм ".

След последния мач във (3:3 със " Саутхемптън " ) Конте назова играчите на " шпорите " " егоисти " и разкритикува културата на клуба.

Начело на отбора до края на сезона застава досегашният асистент на Конте Кристиан Стелини. Ще му оказва помощ някогашният футболист на отбора Райън Мейсън. В момента " шпорите " са четвърти във Висшата лига с точка по-малко от третия " Манчестър юнайтед ", само че имат и два изиграни мача повече.

" Остават ни 10 мача във Висшата лига и ще се борим за място в Шампионската лига ", съобщи президентът на клуба Даниел Леви.

" Всички би трябвало да се обединим. Всеки би трябвало да се засилва, с цел да осигурим допустимо най-високия край за нашия клуб и невероятните правилни последователи. "

Конте записа 76 мача отпред на " Тотнъм ", като в тях взе 41 победи и загуби 23 пъти. Под управлението на италианеца " шпорите " реализираха голова разлика 136:85.

След раздялата с Конте " Тотнъм " търси своя четвърти непрекъснат управител от 2019 година насам.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР