Тотнъм се отърва от услугите на Антонио Конте, след като

...
Тотнъм се отърва от услугите на Антонио Конте, след като
Коментари Харесай

Хюн-Мин Сон: Чувствам се отговорен за напускането на Конте, трябваше да играя по-добре

Тотнъм се отърва от услугите на Антонио Конте, откакто цялостен сезон се луташе и не съумя да се показа добре на нито един фронт, само че за един от футболистите освен резултатите са повода за преследването му, само че и самият той търси виновност в себе си.

Става дума за Хюн-Мин Сон, за който това е най-лошият сезон за последните пет години. Кореецът беше запитан за клубното развиване след приятелския мач на националния му тим с Уругвай и той сподели, че се усеща виновен.

" Трябваше да играя по-добре. Чувствам се виновен за неговото овакантяване, тъй като не можах да оказа помощ доста на клуба. Много съм признателен за всичко, което направи Конте. Той е страховит треньор и има доста опит. Пожелавам му всичко най-хубаво ", споделя Сон.

Сон получи неприятна травма преди световното състезание в Катар. Той получи фрактура на орбиталната кост, поради която почива известно време, а на Световното състезание въпреки всичко се показа с защитна маска. Този сезон той има шест гола в 26 мача във Висшата лига, а за съпоставяне предходната година имаше 23 в 35.
 Виери: Конте има жесток темперамент, непрекъснато прави проблеми
Виери: Конте има жесток темперамент, непрекъснато прави проблеми

Има треньори като него и Жозе Моуриньо, които са като чукове и изискват максимума от всеки, постоянно
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР