Тотнъм се наложи над Айнтрахт Франкфурт с 3:2 в мач

...
Тотнъм се наложи над Айнтрахт Франкфурт с 3:2 в мач
Коментари Харесай

Тотнъм потрепери, но направи важна крачка към осминафиналите

Тотнъм се наложи над Айнтрахт Франкфурт с 3:2 в мач от четвъртия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. За домакините Хюн-Мин Сон означи две попадения, а Хари Кейн добави едно. Головете за Айнтрахт Франкфурт бяха дело на Даичи Камада и Фарид Алиду.

Домакините започнаха с напън при започване на мача. В 5-ата минута Ричарлисон стреля след центриране от страна на Райън Сесеньон, само че ударът на бразилския нападател мина около десния непряк дирек на вратата, защитавана от Кевин Трап.

Себастиан Роде сподели добър взор над играта откакто даде прелестно подаване за Даичи Камада, който съумя отблизо разстояние да изпрати топката във вратата, защитавана от Юго Лорис, с цел да открие резултата в 14-ата минута.

Емерсон Роял комбинира с Хари Кейн, който изведе Хюн-Мин Сон в опразнена зона от терена в 20-ата минута. Южнокореецът напредна с топката в крайници и изравни резултата.

Хари Кейн бе съборен в наказателното поле на Айнтрахт Франкфурт от Кристиян Якич в 28-ата минута и реферът отсъди 11-метров углавен удар. Английският национал се нае с осъществяването на дузпата и осъществя, с цел да може „ шпорите “ да осъществят цялостен поврат в срещата. Пиер-Емил Хьойберг подаде към Сон в 36-ата минута, който насочи мощен изстрел и означи, с цел да може Тотнъм да поведе с 3:1.

Защитникът на франкфуртските „ орли “ Тута получи преувеличен втори жълт и респективно червен картон в 60-ата минута на мача и по тази метод Айнтрахт остана с човек по-малко. Три минути преди края на постоянното време Франкфурт върна едно попадение, откакто Марио Гьотце центрира за Фарид Алиду, който се извиси над всички и означи.

В добавеното време на срещата реферът отсъди дузпа в интерес на Тотнъм. Хари Кейн още веднъж застана зад топката, само че неговият изстрел не бе акуратен и мина малко над напречната греда.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР