Тотнъм са готови да платят 25 милиона паунда за 21-годишния

...
Тотнъм са готови да платят 25 милиона паунда за 21-годишния
Коментари Харесай

Тотнъм приближава сделката за първи януари, тъй като преговорите за трансфер от 25 милиона паунда са започнали в подкрепа на Ман Юнайтед

Тотнъм са подготвени да платят 25 милиона паунда за 21-годишния централен бранител на Дженоа Раду Драгусин след договаряния с Ница за Жан-Клер Тодибо удари на камъка.

Шпорите също са провели позитивни полемики с антуража на французина, само че Ница не са склонни да продават по средата на сезона, което може да провокира разочароваща проточена зимна трансферна сага. Но Анге Постекоглу желае нов централен бранител през вратата още идната седмица, а Тотнъм в този момент насочи вниманието си към румънския национал Драгузин.

Има също интерес от страна на Нюкасъл, Милан, Наполи и Аталанта, само че Спърс са в челната част на опашката, защото Драгузин към този момент е дал своя знак за утвърждение.

Агентът на бранителя Флорин Манеа също уточни, че прекосяването в клуб от топ 6 на Висшата лига би представлявало интерес за дуото, макар че те са подготвени да удължат контракта на Драгусин в Дженоа, в случай че съглашението не може бъде ударен.

Манеа сподели пред Sportitalia: „ Според мен, в случай че напусне Джен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР