Тотнъм разгроми Евертън с 4:0 в мач от 23-ия кръг

...
Тотнъм разгроми Евертън с 4:0 в мач от 23-ия кръг
Коментари Харесай

"Тотнъм" разгроми "Евертън", Кейн изпревари Шерингам

" Тотнъм " разгроми " Евертън " с 4:0 в мач от 23-ия кръг на Висшата лига. Така футболистите на Маурисио Почетино се изравниха по точки с четвъртия " Ливърпул ", който на следващия ден приема водача " Манчестър Сити ".

Хари Кейн вкара два гола, с което повиши сметката си на 98 в Премиър лийг, с което изпревари клубната легенда Теди Шерингам и се трансформира в изпълнител №1 в историята на " шпорите " в конкуренцията.

В 15-ата минута Хьон-Мин Сон засече положително центриране на Ериксен, само че ударът му с глава мина над вратата. Седем минути по-късно Рууни вкара с глава, само че попадението бе анулирано заради засада.

В 26-ата минута Орие подаде към Сон, който засече на празна врата. До края на полувремето домакините продължиха да натискат своя съперник, само че без резултат.

Две минути след подновяването на игра Сон центрира към Хари Кейн, който повиши на 2:0. От повторенията се видя, че Кейн бе в състояние на засада, която обаче остана незабелязана от страничния рефер. В 52-ата минута Деле Али оставен непокрит стреля настрана от вратата.

В 58-ата минута изстрел на Сон срещна гредата, а минута по-късно Хари Кейн вкара и 98-ия си гол във Висшата лига, подобрявайки клубния връх на Шерингам.

В 81-ата минута Деле Али изведе с пета Кристиан Ериксен, който прати топката в мрежата на Пикфорд за крайното 4:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР