Тотнъм разгроми аутсайдера в Лига 1 Рочдейл с 6:1 в

...
Тотнъм разгроми аутсайдера в Лига 1 Рочдейл с 6:1 в
Коментари Харесай

Тотнъм вкара шест гола на Рочдейл в преиграването

Тотнъм разгроми новобранеца в Лига 1 Рочдейл с 6:1 в преиграването на дуела от 1/8 финалите на шампионата за Купата на Футболната асоциация. С хеттрик за лондончани се отличи Фернандо Йоренте, два гола добави Хюн Мин Сон, прецизен за " шпорите " в самия завършек на срещата бе и 20-годишният защитник Кайл Уокър-Питърс.

До този мач се стигна, откакто първата среща приключи 2:2. За място в полуфиналите на най-престижния шампионат на Острова Тотнъм ще спори със Суонзи.

Гол на лондончани още в шестата минута на срещата бе анулиран, откакто съдията изгледа видеоповторение на обстановката. Това възмути мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино, който след срещата означи, че такива повторения убиват футболните страсти. " Мачът се получи комплициран поради тази нова система, поради която бе мъчно да се съсредоточим в играта. Мисля, че съдиите в Англия са най-хубавите в Европа, а може би и в света, само че се затрудняват да кажат оказват помощ ли им видеоповторенията или противоположното. Футболът - това са страсти. Ако считаме да ги унищожим, то футболът ще се промени. На реферите им е тежко и ги скърбя, само че също по този начин и ентусиастите, които извънредно мъчно се ориентират в сходни обстановки ", сподели Почетино. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР