Тотнъм разби Лестър Сити с 6:2 в един привидно равностоен

...
Тотнъм разби Лестър Сити с 6:2 в един привидно равностоен
Коментари Харесай

Сон смълча критиците си с хеттрик в голов спектакъл на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“

Тотнъм разруши Лестър Сити с 6:2 в един видимо равносилен мач през първото полувреме в Лондон.

Кореецът Хьон-мин Сон обра овациите след края на мача, тъй като бе оставен запаса, влезе в игра в 59' на мястото на Ришарлисон и по-късно предложи своята магия на почитателите по трибуните, вкарвайки хеттрик.

Преди това Юри Тилеманс откри резултата от дузпа в 6', въпреки преди този момент ударът му да бе избавен от Уго Лорис, само че французинът бе напуснал гол линията си преди изстрела в нарушаване на разпоредбите. Повторението донесе триумф на белгийския плеймейкър.

Хари Кейн изравни резултата след центриране на Деян Кулушевски и същото упражнение бе повторено от Ерик Дайър, само че след високо подаване на Иван Перишич.

What a player
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)

Резултатът бе подравнен от Джеймс Мадисън в 41' след едно от най-красивите осъществявания през уикенда. Той стреля без закъснение с параболичен удар след подаването на Тимоти Кастан и трансферира разтегналия се Лорис.

Веднага след паузата Родриго Бентанкур се пребори с Вилфред Ндиди в центъра на терена, напредна и стреля тъкмо за 3:2.

Победата на Тотнъм значи, че тимът застига Манчестър Сити на върха в класирането със 17 точки и изпреварва градския си противник - Арсенал, преди мача му против Брентфорд в неделя. А в идващия кръг ще гледаме директно състезание сред „ шпорите “ и „ артилеристите “ на „ Емиратс “.

Лестър Сити в това време остава закован за дъното на таблицата с една-едиснтвена точка, макар десетте маркирани гола от отбора на Брендън Роджърс. Изглежда, че паузата за националните тимове може да е единствено от изгода за „ лисиците “.

Defeat for the Foxes.
— Leicester City (@LCFC)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР