Тотнъм пропусна възможност да се изкачи в топ 4 на

...
Тотнъм пропусна възможност да се изкачи в топ 4 на
Коментари Харесай

Тотнъм завърши наравно с Уест Хем и остана на две точки зад челната четворка на Висшата лига

Тотнъм пропусна опция да се изкачи в топ 4 на класирането в британската Висша лига. " Шпорите " стигнаха единствено до тъждество 1:1 против Уест Хем в мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Отборът на Ангелос Постекоглу е с 57 точи и две по-малко от Астън Вила.

Тотнъм поведе след едвам пет минути игра посредством Бренан Джонсън, който бе прецизен отблизо разстояние след центриране на Тимо Вернер. Уест Хем обаче изравни бързо, откакто в 19-ата минута Джарод Боуен центрира и топката се отби в гърба на Курт Зума, с цел да попадне в мрежата на Тотнъм за 1:1.



Уест Хем даже можеше да завоюва мача, само че удар на Михаил Антонио бе мъчно изваден от вратаря Гуилермо Викарио. Така " чуковете " останаха на седмо място в генералното класиране на Висшата лига с точка пред тима на Нюкасъл, който пък приключи наедно 1:1 против Евертън.

Доминик Калвърт-Люин приключи головата си суша, траяла цели 23 мача, откакто се разписа от дузпа за Евертън единствено две минути преди края на постоянното време. Нюкасъл пък направи доста пропуски и остана единствено с попадението на Александър Исак в 15-ата минута.



С тази точка Евертън натрупа актив от 25 и заема 16-о място в класирането с една повече от Нотингам Форест, както и четири над зоната на изпадащите. Първи под чертата е тимът на Лутън Таун, който по-късно през днешния ден гостува на кандидат-шампиона Арсенал.

Нотингам Форест надделя с 3:1 Фулъм, откакто Калъм Хъдсън-Одой, Крис Ууд и Морган Гибс-Уайт вкараха голове през първото полувреме. За Фулъм, 13-и в класирането на Висшата лига, прецизен бе Тоусин Адарабио при започване на второто полувреме.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР