Тотнъм привлече халфа на Лестър Джеймс Мадисън за 40 милиона

...
Тотнъм привлече халфа на Лестър Джеймс Мадисън за 40 милиона
Коментари Харесай

Тотнъм привлече Джеймс Мадисън

Тотнъм притегли халфа на Лестър Джеймс Мадисън за 40 милиона паунда, заяви ДПА. " Шпорите " започнаха договаряния с Лестър, който изпадна от Висшата лига, за британския национал и финишира договорката за 40 милиона паунда плюс разнообразни бонуси.

Мадисън се съгласи за контракт от 5 години и става третият нов състезател в тима на новия управител на отбора Анге Постекоглу.

Бившият началник на Тотнъм Дейвид Плат бе предложил Мадисън на президента Даниел Леви, още до момента в който той беше младеж в Ковънтри, само че тогава той не бе притеглен и се реалокира в Норич.

По време на сполучливия си 5-годишен интервал в Лестър, с който завоюва ФА Къп през 2021-ва, Мадисън изигра 203 мача, в които вкара 55 гола и даде 41 асистенции. Дори и предишния сезон при изпадането на отбора той вкара двуцифрен брой попадения за " лисиците ".

Нюкасъл също имаше интерес към футболиста, само че избра Сандро Тонали от Милан. Тотнъм нямаше толкоз изобретателен състезател в средата на терена след напускането на Кристиан Ериксен през 2020 година.

Мадисън ще стане третото ново попълнение на Тотнъм след непрекъснатата договорка за Деян Кулушевски, който до момента играеше в Лондон чартърен и прехвърлянето на вратаря на Емполи Гулиелмо Викарио във вторник.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР