Тотнъм приема Манчестър Сити в дербито на 21-ия кръг на

...
Тотнъм приема Манчестър Сити в дербито на 21-ия кръг на
Коментари Харесай

Съставите на Тотнъм и Манчестър Сити, Гуардиола е оставил Де Бройне на пейката

Тотнъм приема Манчестър Сити в дербито на 21-ия кръг на Висшата лига. " Гражданите " ще се опитат да се възползват от грешката на Арсенал и да понижат разликата до водача в класирането.

На " Тотнъм Хоспър Стейдиъм " обаче те са играли четири пъти и не са вкарали нито един гол, като всичките пъти са си тръгвали победени. Миналия сезон Тотнъм завоюва и двата мача против този противник. Последната среща сред двата тима беше през януари и Ман Сити стигна до триумф с 4:2, макар че губеше с 0:2 на почивката.

Тотнъм излиза със същия състав, на който заложи в последния си мач от шампионата, който беше против Фулъм преди две седмици. Новите попълнения Педро Поро и Арно Данжума са на аварийна пейка и чакат дебюта си за " шпорите ".

Пеп Гуардиола е направил четири промени от срещата с Уулвс в шампионата. Голямата изненада е оставянето на Кевин Де Бройне на пейката. Испанецът излиза с нова скица и Хулиан Алварес ще партнира на Ерлинг Холанд в офанзивата, а Бернардо Силва ще работи в халфовата линия. Кайл Уокър се завръща в отбора като капитан, а Лапорт е сменен от Аке. Гюндоган е оставен на пейката, а Стоунс е контузен.

ТОТНЪМ - МАН СИТИ

ТОТНЪМ: Лорис, Емерсон, Ромеро, Дайър, Дейвис, Перишич, Хьойберг, Бентанкур, Кулушевски, Сон, Кейн
МАН СИТИ: Едерсон, Уокър, Аканжи, Аке, Люис, Родри, Силва, Грийлиш, Марез, Алварес, Холанд

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР