Тотнъм постигна втора поредна победа в Премиър лийг, след като

...
Тотнъм постигна втора поредна победа в Премиър лийг, след като
Коментари Харесай

Автогол и много усилия в защита оставиха Тотнъм близо до топ 4

Тотнъм реализира втора поредна победа в Премиър лийг, откакто надви с 1:0 над на " ". Автогол на Тосин Адарабийо донесе триумфа на " шпорите ", които прекъснаха серия от пет следващи мача без загуба за " котиджърс ". Тимът на изигра много прагматичен дуел, като през второто полувреме най-вече се бранеше, само че това бе задоволително за значимите три точки.

Мениджърът на домакините бе направил три промени спрямо нулевото тъждество с. Иван Кавалйро, и Антони Робинсън стартираха. Толкова бяха и корекциите, осъществени от Жозе Моуриньо., и излязоха като титуляри. стартира във втори следващ мач като титуляр в Премиър лийг.

Първото полувреме бе относително равностойно, само че Тотнъм атакуваше по-опасно. Гостите поведоха в 19-ата минута, когато Деле Али си намерения, че е отбелязал първия си гол в шампионата през този сезон, откакто комбинира със Сон, който след това центрира към него. Халфът засече, топката се отклони в крайници на Адарабиойо и влезе във вратата. Първоначално попадението бе записано на името на Али, само че по-късно бе регистрирано като автогол на играча на Фулъм.

В 36-ата минута претендираше за дузпа след контакт с Аина. Такава обаче не бе отсъдена даже след намесата на ВАР. Малко преди почивката Сон стреля рисково с глава, само че топката мина настрана. В добавеното време на първата част Лемина имаше страховит късмет да изравни, само че хубавият му изстрел мина над вратата.

След почивката Фулъм владееше самодейността и търсеше гола, а Тотнъм се прибра в отбрана. В 52-рата минута Лорис направи извънредно избавяне след удар с глава на Андерсен. След корнера стражът на гостите още веднъж се намеси след изстрел с глава на Адарабийо.

В 62-рата минута Маджа прати топката във вратата на Лорис, само че след намесата на ВАР попадението бе анулирано поради това, че кълбото докосна ръката на Лемина преди този момент.

В 84-тата минута Кейн имаше късмет да постави точка на разногласието, откакто излезе в добра позиция, само че Ареола избави. Това бе и единственият късмет за гостите през второто полувреме. В края Митрович пропусна още една опция за Фулъм.

Премиър лийг 33 кръг, четвъртък 4 март  Фулъм 0:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР