Тотнъм постигна трудна, но сладка победа с 1:0 в гостуването

...
Тотнъм постигна трудна, но сладка победа с 1:0 в гостуването
Коментари Харесай

Комбинацията Кейн-Сон отново донесе успех на Тотнъм

Тотнъм реализира сложна, само че сладка победа с 1:0 в гостуването си на от 6-ия кръг в Премиър лийг. " Шпорите " много се изтезаха на " ", само че въпреки всичко съумяха да вземат трите точки с първия си прецизен удар в мача. В 76-ата минута страхотното партньорство сред и още веднъж даде резултат и англичанинът с глава подаде за крееца, който също с глава означи победния гол за своя им.

Иначе Бърнли има защо да съжалява. През първата част домакините пропуснаха няколко положителни благоприятни условия. Още в 5-ата минута изстрел от близко с глава на принуди да прави ужасно избавяне.

В 21-ата минута гол на не бе зачетен поради засада.

След това в 38-ата минута още веднъж Лорис бе последна бариера пред гола след отдалечен шут на.

Още една огромна опция за домакините пристигна в 72-ата минута, когато стреля с глава след корнер, само че Кейн мазета топката пред голлинията.

Тотнъм търпеливо изчака своя късмет и той пристигна в 76-ата минута. Тогава гостите извършиха заучено състояние при корнер, топката бе пратена към Кейн, който с глава я насочи към Сон, а той също с глава от близко означи за 0:1.

Това се оказа и победният гол за Тотнъм, който си потегли с трите точки на разположение и към този момент има 11, като излезе на 5-ата позиция в класирането. Бърнли пък остава без победа с 1 точка на 18-ото място.

Премиър лийг 6 кръг, понеделник 26 октомври  Бърнли 0:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР