Тотнъм постигна невероятен успех с финиширането на първо място в

...
Тотнъм постигна невероятен успех с финиширането на първо място в
Коментари Харесай

Почетино радостен от първото място в групата за Тотнъм

Тотнъм реализира необикновен триумф с финиширането преди всичко в групата, съобщи мениджърът на "шпорите " Маурисио Почетино след успеха над Борусия Дортмунд.

Кръг преди края лондонският отбор си подсигурява първата позиция в група Н на Шампионската лига след триумф с 2:1 в Германия.

Реал разруши АПОЕЛ с 6:0 и е неосъществим на второто място, а Борусия е на трета позиция и може да продължи само в Лига Европа, като даже и това не е несъмнено.

*В прикаченото видео можете да видите по какъв начин Тотнъм загуби от Арсенал във Висшата лига

"Много сме радостни. Да изпреварим Реал, Борусия и АПОЕЛ е голямо достижение за тима ни. Трябва да отдадем дължимото на играчите, които още веднъж поработиха за славата. Време е да поделим насладата с нашите ентусиасти, които ни осигуриха фантастична поддръжка. Чудесно е да изпитаме още веднъж тези усеща след разочарованието в събота (загуба от Арсенал с 2:0 в дербито) ", разяснява Почетино.

"Първото полувреме на процедура бе равностойно и не бе заслужено да отстъпваме с 1:0. Затова в съблекалнята имахме къс диалог, а тимът реагира доста добре. Бързият гол на Кейн ни оказа помощ да повярваме в себе си. Винаги е мъчно да играеш на терена на Борусия ", сподели още Маурисио Почетино след мача. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР