Тотнъм понесе сериозен удар 24 часа преди гостуването на Манчестър

...
Тотнъм понесе сериозен удар 24 часа преди гостуването на Манчестър
Коментари Харесай

Хари Кейн отпадна за мача с "Манчестър юнайтед"

Тотнъм " понесе сериозен удар 24 часа преди гостуването на " Манчестър юнайтед ". Голмайсторът на " шпорите " Хари Кейн е с травма и отпада за конфликта с " алените дяволи ", който е на следващия ден от 14.30 ч. на стадион " Олд Трафорд ". Нападателят има разтежение в задната част на бедрото, а мениджърът на отбора Маурисио Почетино разкри, че няма да може да го употребява.

От началото на сезона Кейн има 13 гола в 12 мача във всички шампионати за " Тотнъм ". Той получи контузията при успеха с 4:1 над " Ливърпул " през предишния уикенд. Кейн се регистрира с два гола и една асистенция, само че напусна в края на дуела.

" Не можем да поемаме опасности за дуела на следващия ден. Контузията на Хари е лека, само че не му разрешава да играе. Ще забележим дали ще бъде подготвен за идната седмица, когато играем с " Реал " (Мадрид). Това е сериозен удар за нас, тъй като е значим състезател ", сподели Почетино.

Той посочи, че " Тотнъм " има задоволително запас в предни позиции и може да се оправи без Кейн.

Откакто аржентинецът пое " шпорите " през 2014 година, Кейн има 83 гола за " Тотнъм ". Това е с 52 попадения повече от всеки различен състезател на тима в този интервал. В отсъствието на британския национал се чака офанзивата на " Тотнъм " на следващия ден да поведе Фернандо Йоренте.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР