Тотнъм победи Уест Хем с 3:2 като гост в лондонското

...
Тотнъм победи Уест Хем с 3:2 като гост в лондонското
Коментари Харесай

Тотнъм с труден успех над Уест Хем в Англия

" Тотнъм " победи " Уест Хем " с 3:2 като посетител в лондонското дерби от шестия кръг на британското футболно състезание. С триумфа възпитаниците на Маурисио Почетино се изкачиха на трето място с 11 точки, на 2 точки зад водачите " Манчестър Сити " и " Манчестър Юнайтед ". Хари Кейн означи първия гол в 34-ата минута с глава от близко, откакто центриране на Деле Али от дясно при контраофанзива. Четири минути по-късно Деле Али беше изведен в честа позиция в ляво в пеналта от Ян Фертонген, вратарят Джо Харт съумя да избие удара му, само че право към Кейн, който направи добавка от десетина метра в опразнената мрежа.

" Тотнъм " стигна до трети гол след час игра. Центриране на Серж Орие от дясно беше избито, само че право към Кристиан Ериксен, който с прекрасен удар от границата на наказателното поле за трети път преодоля Харт.

" Уест Хем " съумя да върне един гол пет минути по-късно. След центриране от корнер от дясно Жозе Фонте отклони с глава към далечната греда, където непокритият Хавиер Ернандес-Чичарито също с глава от 2-3 метра засече за 1:3. Малко по-късно Юго Йорис избави рисков удар на Чичарито, а в 70-ата минута гостите останаха с човек по-малко, откакто Орие получи втори жълт и червен картон след нарушаване в тил против опитващият се да провежда контраофанзива Анди Керъл в половината на " Уест Хем ".

Десетина минути преди края Йорис още веднъж се намеси решаващо след изстрел на Чичарито, само че в 87-ата минута френският пазач не съумя да направи нищо след мощен удар от близко под гредата с глава на Шейку Куяте след подаване от ляво на Артур Масуаку за 2:3. До края домакините натискаха в търсене на изравняването, само че не съумяха и останаха на 17-ото място с 4 точки след единствено една победа от началото на сезона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР