Тотнъм победи Саутхемптън с 5:2 в първия мач на Боксинг

...
Тотнъм победи Саутхемптън с 5:2 в първия мач на Боксинг
Коментари Харесай

Исторически мач за ХеттриКейн, Тотнъм с коледен бой над светците

Тотнъм победи Саутхемптън с 5:2 в първия мач на Боксинг дей. Двубоят от 20-ия кръг на Премиършип бе първият дуел на "Уембли ", който се играе на 26 декември, а този факт несъмнено не бе единственият исторически миг в срещата.

Над всичко още веднъж бе Хари Кейн, който записа втори хеттрик в границите на четири дни след този против Бърнли. По този метод британският национал се трансформира и във футболиста с най-вече голове във Висшата лига в границите на една календарна година - 39 в единствено 36 мача, подобрявайки досегашния връх на Алан Шиърър от 1993 година.

Кейн се трансформира и в най-резултатния футболист в Европа през 2017 с общо 57 гола в 52 публични мача, задминавайки Лео Меси, който е с 54 попадения в 63 срещи през годината. Хеттрикът бе негов осми за годината като шест от тях са в Премиършип, което е връх и по този индикатор.

Иначе феновете на "Уембли " станаха очевидци на първокласен и забавен дуел със седем гола и доста открита игра, в който обаче "шпорите " не оставиха никакво подозрение за превъзходството си над "светците ", които бяга разрушени на празника.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР