Тотнъм победи Ливърпул с 2:1 в мач от 7-ия кръг

...
Тотнъм победи Ливърпул с 2:1 в мач от 7-ия кръг
Коментари Харесай

Тотнъм надви деветима от Ливърпул с автогол на Матип в последната минута

Тотнъм победи Ливърпул с 2:1 в мач от 7-ия кръг на Висшата лига. Къртис Джоунс и резервата Диого Жота получиха червени картони, а Жоел Матип си означи автогол в последната минута.

Двубоят не стартира по стремежи метод за мърсисайдци. Къртис Джоунс получи пряк червен картон след намесата на ВАР. Полузащитникът стъпи върху глезена на Ив Бисума.

Възпитаниците на Юрген Клоп въпреки всичко изглеждаха рисково в напред във времето, като Луиш Диаш изпрати топката в противниковата врата, въпреки голът да бе анулиран заради засада.

" Шпорите " се възползваха от численото ви преимущество на терена и откриха резултата на стадион " Тотнъм Хотспър " в Лондон. Хюн-Мин Сон засече от придвижване подаване в наказателното поле на Ричарлисон.

Гостите съумяха да възобновят равенството в добавеното време на първата част. Коуди Гакпо получи токата с тил към противниковата врата, завъртя се и насочи компактен удар, с цел да изравени.

След почивката попадение на Хюн-Мин Сон не бе зачетено заради засада на Ричарлисон.

В 69-ата минута появилият се на почивката Диого Жота получи втори жълт картон за шпагат в краката на Дестини Удоджи и остави " алените " с едвам 9 души на терена.

Играчите на Анге Постекоглу стигнаха до триумфа в последната 96-а минута. Жоел Матип си означи автогол в опит да почисти центриране в наказателното поле на Педро Поро.

Ливърпул записва първа загуба за сезона. Лондончани прекъснаха серия от 17 следващи мача без загуба за мърсисайдци.

Тотнъм се изкачи до втората позиция в класирането с актив от 17 точки. Ливърпул остава 4-и с 16 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР