Тотнъм победи Ференцварош с 2:1 в мач от втория кръг

...
Тотнъм победи Ференцварош с 2:1 в мач от втория кръг
Коментари Харесай

Тотнъм постигна ценна победа в гостуването си на Ференцварош

Тотнъм победи Ференцварош с 2:1 в мач от втория кръг на Лига Европа. Папе Матар Сар и Бренан Джонсън се разписаха за спечелилите.

През първото полувреме на стадион " Групама Арена " в Будапеща футболистите на Паскал Янсен упражниха домашен напън и изпратиха топката в противниковата врата. Голът на Барнабаш Варга с глава обаче бе анулиран поради засада.

В 23-ата минута " шпорите " откриха резултата. Папе Матар Сар бе най-ориентиран след безредие в наказателното поле и се разписа от непосредствена непосредственост.

Преди почивката Педро Поро можеше да удвои задатъка на гостите, само че стреля в дясната греда от дребен ъгъл.

След паузата резервата Бренан Джонсън също нямаше шанс и негов шут се отби от напречната греда. Уелсецът въпреки всичко означи 5-ия си гол в последните 5 мача и повиши преднината на гостите. Крилото получи подаване в наказателното поле от Джеймс Мадисън и бе прецизен за 2:0.

В добавеното време домакините стигнаха единствено до почетен гол. Барнабаш Варга засече от придвижване центриране в наказателното поле на Кристиан Рамирес.

С цялостен актив от точки Тотнъм заема втората позиция в класирането. Ференцварош се намира на 30-ото място в подреждането, без извоювана точка.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР