Тотнъм победи драматично Брайтън с 2:1 в мач от 24-ия

...
Тотнъм победи драматично Брайтън с 2:1 в мач от 24-ия
Коментари Харесай

Тотнъм постигна драматична победа, Шефилд и Брентфорд спечелиха двубоите си

Тотнъм победи трагично Брайтън с 2:1 в мач от 24-ия кръг на Висшата лига на Англия по футбол. " Чайките " излязоха напред с гол от дузпа на Паскал Грос в 16-ата минута. Папе Сар изравни за домакините час след началото на мача.

В заключителните секунди от даденото продължение Бренън Джонсън взриви трибуните и донесе успеха на " шпорите ". Голът беше направен от Хюн-Мин Сон, който проби по крилото и пусна прекрасен пас към младия уелски гений Джонсън.

С успеха Тотнъм събра 47 точки и заема 4-о място, а Брайтън е осми с 35 пункта.

Брентфорд победи справедливо с 2:0 Уулвърхамптън като посетител в дуел от 24-тия кръг на Премиър лийг. Лондончани имаха по-добрите благоприятни условия през първото полувреме на „ Молиню “ и разумно взеха задатък в 35-ата минута, когато Кристиан Ньоргор бе прецизен с глава от близко след центриране от ъглов удар. В началото на втората част удар на Педро Нето срещна гредата, а Крейг Доусън прати топката във вратата на гостите, само че попадението бе анулирано поради засада. В 77-ата минута Айвън Тони засече от придвижване ниско центриране на Янелт, с което постави точка на разногласието. За голмайстора на Брентфорд това е трети гол в четири мача в Премиър лийг след завръщането му в игра.

За „ пчеличките “ това бе първи триумф като посетител от 28 октомври. С него отборът на Томас Франк се откъсна на шест точки от рисковата зона. Уулвърхамптън пък позволи второ следващо домакинско проваляне. Мениджърът на „ вълците “ Гари О'Нийл ще чака с неспокойствие новините за положението на Матеус Куня, който бе сменен наложително поради контузи още в 20-ата минута.

Шефилд Юнайтед завоюва гостуването си над Лутън Таун с 3:1 в мач от 24-ия кръг на Висшата лига на Англия по футбол. Камерън Арчър откри след половин час игра, а Джеймс Макатии удвои в 36-ата от дузпа. В 52-ата Карлтън Морис понижи изоставането на Лутън още веднъж от углавен удар. Вини Соуза постави точка на разногласието в 72-ата минута за 3:1.

Така Шефилд събра 13 точки, само че остава на последното място, надалеч от спасението. Лутън пък към този момент е със единствено една повече от Евертън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР