Тотнъм може да привлече дуото от Атлетико Мадрид - Ян

...
Тотнъм може да привлече дуото от Атлетико Мадрид - Ян
Коментари Харесай

Тотнъм се насочва към дуо от Атлетико Мадрид през лятото

Тотнъм може да притегли дуото от Атлетико Мадрид - Ян Облак и Яник Караско, през лятото. И двамата играчи към този момент бяха свързвани с прекосяване в Манчестър Юнайтед.

„ Шпорите “ и „ дюшекчиите “ имат положителни връзки, когато става въпрос за прехвърляния. Миналата седмица Тотнъм разтрогна контракта на Мат Дохърти, с цел да улесни прекосяването на ирландеца на „ Уанда Метрополитано “. Миналото лято Атлетико притегли и Серхио Регилон чартърен от лондончани. Връщайки се още по-назад, испанците купиха и Киърън Трипиър през юли 2019-а година.

Сега Marca твърди, че Тотнъм ще се възползва от това, че е правил „ услуги “ на Атлетико в последните години. Именно заради това могат да се насочат към Облак и Караско. Словенският вратар е закрепостен титуляр в селекцията на Диего Симеоне. Въпреки това „ шпорите “ са на пазара за заместител на Юго Лорис, който означи трагичен спад във формата си този сезон. Договорът на французина изтича през лятото на 2024-а година.

Говори се, че редица вратари са в полезрението на британския отбор, в това число избор №1 на селекционера на „ Трите лъва “ Гарет Саутгейт – Джордан Пикфорд от Евертън, както и Давид Рая от Брентфорд. Но Облак е считан за един от най-хубавите вратари в Европа, което го слага на челна позиция в листата им.

Междувременно Караско от дълго време е свързван с трансфер във Висшата лига. На Юнайтед беше препоръчан шанса да подпише с белгиеца в края на януарския трансферен прозорец, само че „ алените дяволи “ отхвърлиха опцията. Тотнъм също демонстрираше интерес към играча в предишното. Сега той има единствено още една година от контракта си с Атлетико след края на сезона.

Tottenham 'to make transfer move' for La Liga duo Man Utd turned their back on
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР