Тотнъм може да бъде принуден да продаде своя голмайстор Хари

...
Тотнъм може да бъде принуден да продаде своя голмайстор Хари
Коментари Харесай

Обрат: Тотнъм не е получавал оферта за Кейн от Байерн

Тотнъм може да бъде заставен да продаде своя голмайстор Хари Кейн, в случай че получи оферта от 80 милиона паунда (близо 93 милиона евро) плюс бонусите от клуб отвън Англия, твърди The Telegraph. Капитанът на „ трите лъва “ има единствено още една година от контракта си, като по-рано през днешния ден The Athletic писа, че немският първенец Байерн Мюнхен е отправил оферта от 70 милиона плюс добавките, която обаче беше отхвърлена от „ шпорите “.

Сега The Telegraph написа, че Кейн сега е на отмора и обмисля опциите си, само че се счита, че наставникът на баварците - Томас Тухел, персонално упорства за привличането на нападателя има вяра, че той може да дебаркира на „ Алианц Арена “.

Твърди се, че Тухел е желал да подпише с Кейн още до момента в който той беше отпред на Челси. Според информацията, с него в офанзива Байерн може да се трансформира във любимец за спечелването на Шампионската лига.

В същото време обаче Sky Sports News опровергава тези информации, потвърждавайки, че Тотнъм към момента не е получил оферта от Байерн Мюнхен за Кейн. Изданието настоява още, че всяко едно предложение за 29-годишния нападател ще бъде неотложно отхвърлено. Интерес към Кейн има и от страна на Манчестър Юнайтед.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР