Тотнъм изигра силно първо полувреме и поведе с 2:0 като

...
Тотнъм изигра силно първо полувреме и поведе с 2:0 като
Коментари Харесай

Конте: Досега мой отбор не беше получавал 4 гола за едно полувреме

Тотнъм изигра мощно първо полувреме и поведе с 2:0 като посетител на Манчестър Сити, само че по-късно позволи поврат с 2:4 и заема пето място в класирането на Премиър лийг. “Шпорите ” изгубиха 3 от последните си 4 мача и взеха единствено 1 от 18 вероятни точки против отборите от топ 6. 

“Ако изисквах равнището, което имаше в Ювентус и Интер, би могло да е рисково, тъй като евентуално щях да съм доста отчаян. Знам чудесно каква е задачата ми и работя старателно, с цел да ставаме по-добри. Искам да подобря освен тима, само че и клуба, базирайки се на личните си хрумвания и разбирания ”, показа Конте. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Днес показахме добър футбол и поставихме противника под съществено напрежение. Не мога обаче да не скърбя. Никога в кариерата ми мой тим не е допускал 4 гола за едно полувреме. Трябва да продължим да работим, с цел да се развиваме. Когато споделям, че би трябвало да съкратим изоставането от водещите тимове, имайте поради, че този развой още е първоначално ”, акцентира италианецът.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР