Тотнъм и Марсилия може да влязат в трансферна битка за

...
Тотнъм и Марсилия може да влязат в трансферна битка за
Коментари Харесай

Тотнъм и Марсилия влизат в битка за Малиновский

Тотнъм и Марсилия може да влязат в трансферна борба за халфа на Аталанта Руслан Малиновский. И двата клуба демонстрират сериозен интерес към 29-годишния футболист и желаят да го вземат в редиците си преди затварянето на трансферния прозорец, оповестява Фабрицио Романо.

Антонио Конте е обожател на Малиновский. Той желае да укрепи състава си с атакуващ полузащитник и се е спрял точно на украинеца, който има предпочитание да напусне Серия " А " и да опита шанса си в друго състезание. Затова вероятно прекосяване в Премиър лийг много го блазни като вид.

В същото време обаче и Марсилия демонстрира огромен интерес към този състезател. Французите даже са склонни да включат Дженгиз Юндер като част от договорката, с цел да убедят по-лесно Аталанта да се раздели с него.

Засега се счита, че Тотнъм е любимец за подписа на Малиновский. Играчът обаче към момента не е взел дефинитивно решение, защото и офертата на Марсилия е задоволително добра, а той е наясно, че на " Велодром " ще получава много повече игрово време, в сравнение с в сериозната конкуренция на " Тотнъм Стейдиъм ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР