Тотнъм гарантира, че надеждите им да завършат в челната четворка

...
Тотнъм гарантира, че надеждите им да завършат в челната четворка
Коментари Харесай

Тотнъм се възползва от предимството в битката за челната четворка, като безмилостно победи Астън Вила - 5 точки за разговори

Тотнъм подсигурява, че очакванията им да завършат в челната четворка на Висшата лига са в личните им ръце, откакто стигнаха до жизненоважна победа над Астън Вила.

Тотпорите влязоха в мача на пет точки зад Вила с мач по-малко, знаейки, че би трябвало да нанесат удар на противниците си за четвъртото място. И след хитро първо полувреме, което не съумя да създаде удар към вратата, гостите отблъснаха домакините.

Те поведоха посредством довеждане докрай на Джеймс Мадисън след центриране на Папе Матар Сар и удвоиха преднината си три минути по-късно, когато Езри Конса изгуби топката и Сон Хюнг-мин изправи Бренан Джонсън, с цел да откри покрива на мрежата. Нещата вървяха от зле към по-лошо за тима на Унай Емери, когато капитанът на Вила Джон Макгин получи пряк червен за цинично изтърсване на Дестини Удоги в 65-ата минута.

Вила беше извънредно директен в офанзива, като отхвърли някои чисти отвори в първо полувреме и не съумя да тества Гулиелмо Викарио във вратата на Тотнъм. И те бяха нака...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР