Тотнъм е готов да предложи на Хари Кейн изключително изгоден

...
Тотнъм е готов да предложи на Хари Кейн изключително изгоден
Коментари Харесай

Тотнъм позлатява Хари Кейн с 400 000 паунда седмично

Тотнъм е подготвен да предложи на Хари Кейн извънредно преференциален контракт, с цел да остане в клуба и да отхвърли офертата на Байерн Мюнхен.

Бъдещето на капитана на Англия сега е под въпрос, защото договорът му с Тотнъм изтича през идващото лято.

Байерн Мюнхен неотдавна направи усъвършенствана оферта от 70 милиона паунда плюс спомагателни суми за 29-годишния състезател, макар че " шпорите " обезверено желаят да го задържат.

За да повлияят на решението на Кейн, от Тотнъм са подготвени да предложат контракт с голяма седмична заплата.

" Хари Кейн може да печели до 400 000 паунда на седмица, в случай че остане в Тотнъм ", заяви Мат Лоу от Telegraph в Twitter.

" Анджей би трябвало да го убеди, започвайки още с първата им среща на следващия ден. "

Въпреки компликациите на Тотнъм през предишния сезон, Кейн вкара 30 гола в лигата и даде три асистенции.

Загубата на своя водач в този миг би била сериозен удар за " шпорите ", само че те се надяват, че новият контракт ще бъде задоволително огромен тласък, с цел да остане.

Новият управител Анже Постекоглу неотдавна се обърна към медиите, с цел да обясни, че не е изискал никаква гаранция за бъдещето на Кейн.

" Не съм имал никаква гаранция и не бих очаквал такава, изясни Постекоглу. - Това е просто моята природа. Просто се пробвам да се съсредоточвам върху нещата, които знам сега “, сподели той.

" Това, което знам сега, е, че Хари е част от този тим и с неспокойствие чака да се върне на тренировки, да бъде измежду тези играчи и да стартират да работят дружно. “

" Не мисля, че е моя работа да седнал съм и да се отнасям към хората по избран метод поради събитията, в които се намират. Много държа на идентичното отношение към всички, а Хари към този момент се е вписал в историята на този футболен клуб. “

" Той е доста значима част от тима. Той е един от най-хубавите нападатели в света и аз желая да го задържа. Разговорът ми с него ще бъде за това по какъв начин можем да създадем този клуб сполучлив и не се колебая, че и той желае това. “

Бъдещето на Кейн към момента виси на косъм, само че Тотнъм се надява, че предлагането за нов контракт е задоволително, с цел да успее да го задържи.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР