Тотална промяна в имиджа ще претърпи в следващите месеци фолк

...
Тотална промяна в имиджа ще претърпи в следващите месеци фолк
Коментари Харесай

Галена спира да се излага в клубовете и социалните мрежи! Децата й се чувствали засрамени, подигравали им се в училище

Тотална смяна в имиджа ще претърпи в идващите месеци фолк звездата Галена, разбра HotArena.

Златната кокошка на „ Пайнер “ е известна като една от най-провокативните певици, които не се свенят да се появяват в прекомерно разголени тоалети и да употребяват сексапила си, с цел да изпъкват.

Откакто е на музикалната сцена, Галена съумява да провокира възторг във всяка дискотека, точно тъй като не се свени да се закача непрестанно с разнообразни хора в заведението, да пие шотове без ръце и да пуска смешки на полова тематика.

Всичко това ще остане в предишното. Провокативният имидж към този момент е почнал да пречи на фамилията на Галена и по-специално на огромния й наследник Стефан. 10-годишното момче е споделило на няколко пъти с известната си майка, че подвизите й са тематика на диалог на съучениците му. Децата от учебното заведение на Стефчо почнали да го бъзикат за облеклото и държанието на майка му, писа „ Галерия “.

Някои от тях съзнателно му казвали, че много харесват Галена, с цел да го нервират.

Логично е, че сходни мнения се приели отрицателно от 10-годишното момче, и то не скрило, че му е извънредно неприятно. Веднага откакто Галена схванала за протичащото се в учебно заведение, решила, че е време да избере – театралният облик или фамилията.

Със стилиста си Добри тя коментирала, че повече няма да прекалява с провокативните визии и двамата ще сортират по-старателно облеклата й – хем да акцентират сексапила й, хем да не бъдат вулгарни. Галка се е зарекла, че ще бъде по-обрана и в държанието си, когато пее по нощните заведения.

Обещала е и да не преподава уроци по пиянство на шотове по заведенията. Всички помним една от доста й изцепки на присъединяване: „ Аз мога и да не си поставям ръцете зад кръста. Професионалистка съм в лапането. Мен не ме блазни да го хвана с ръце “, хвалеше се пайнерката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР