Тотална и безкомпромисна удовлетвореност от услугите на МВР. Това сочат

...
Тотална и безкомпромисна удовлетвореност от услугите на МВР. Това сочат
Коментари Харесай

Гражданите са на 99% доволни от услугите на МВР. Понякога и на 100%

Тотална и безкомпромисна задоволеност от услугите на Министерство на вътрешните работи. Това сочат данните от изследвания, направени от самото силово ведомство. Масово жителите харесват по какъв начин и какви услуги им дават структурите на Министерство на вътрешните работи. Нямат рекомендации по какъв начин работата би могла да се усъвършенства, тъй като явно това не е допустимо. А когато се оплакват, е безпричинно.

Към антикорупция посредством анкети

Да се изследва удовлетвореността на жителите в действителност е част от антикорупционните ограничения на Министерство на вътрешните работи, написани в годишния им проект. Към момента ведомството е отчело осъществяването му единствено на половина, т.е. за първите шест месеца на годината. През това време регионалните дирекции, както и други звена (пожарна, дирекция " Миграция ", документи за идентичност и др.) са раздавали анкетни карти на жителите, на които им се постанова да се сблъскат с услугите им. Резултатите са изключително окуражаващи.

Гражданите избират на гише

Извадките от анкетните карти евентуално не биха могли да се смятат за представителни най-много заради ниския им брой. А причина за него е настъпилата рецесия с ковид, което пък наложи всеобщо ограничение на контатки. Въпреки това който е отишъл в Министерство на вътрешните работи, все удовлетворен е останал.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР