Тотална доминация над първия си противник в официален мач за

...
Тотална доминация над първия си противник в официален мач за
Коментари Харесай

4 от 4 за Хебър срещу Балкан

Тотална доминация над първия си съперник в формален мач за 2018-та година – Балкан(Ботевград) има ФК Хебър в новата история на мачовете сред двата клуба, сочи статистиката.

В последната година и половина пазарджиклии и ботевградчни са се срещнали общо 4 пъти, като във всичките срещи успеха е била за нашите футболисти.

През сезон 2016/2017 Хебър изигра три мача против Балкан. През есента на 2016-та хебърци отстраниха Балкан в регионален полуфинал за Купата на България. Пазарджиклии победиха с 1:2 с голове на Александър Димитров и Тодор Колев. Два дни по-късно в мач от шестия кръг на Югозападната трета лига Хебър още веднъж реализира победа, този път с 3:2. Гостите от Ботевград поведоха с 0:2, само че футболистите на Хебър обърнаха мача с голове на Димитър Дечев, Николай Николаев и Георги Георгиев.

След това напролет нашите още веднъж победиха този път с 0:1 в Ботевград с гол на Цветелин Тонев.

В първия мач за сезон 2017/2018 Хебър се наложи над Балкан с 2:0 в Ботевград. В края на двете полувремена точни за хебърци бяха Ангел Лачов и Георги Георгиев. Последният направи и асистенцията за първия гол. Като цяло срещата в Ботевград се запомни с извънредно грубата игра на домакините, които изключително след почивката, трансфораха мача в същинска корида. С разрушен нос наложително в края на срещата беше заменен Николай Николаев – Хълк.

За днешния мач има един любопитен колорит. В редиците на гостите ще се появи досегашният халф на хебърци Никола Иванов – Шейха, който през зимата мина при ботевградчани.

Началото на срещата е от 14 часа на стадион „ Георги Бенковски ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР