Тотален взрив настъпи в мрежата преди минути, когато потребителите писнаха

...
Тотален взрив настъпи в мрежата преди минути, когато потребителите писнаха
Коментари Харесай

Сензация: Вдовицата на Стефан Шарлопов се омъжва?! (МНОГО СНИМКИ и подробности)

Тотален гърмеж настъпи в мрежата преди минути, когато потребителите писнаха ошашавени - Бояна Шарлопова се омъжва. Да, става дума за същата Бояна Шарлопова - вдовицата на предприемача Стефан Шарлопов, който умря преди пет години.

До момента най-малко 46-годишната Бояна не беше показвала да има мъж до себе си и даже не бе загатвала за любовна връзка, въпреки клюкарите да не спят и да я бяха свързвали с кого ли не, даже с персоналния й водач. Тя обаче отхвърляше всевъзможни сходни клюки и твърдеше, че скоро няма да не помни брачна половинка си.

Допреди малко, когато в профила й шокиращо се появи надпис: " Време е за женитба ", а самата Бояна се появи в красива и обилно разкриваща прелестите й рокля, която доста прилича булчинска. Да, роклята не е бяла, само че и несъмнено не върви тя да се омъжи в бяло, в случай че реши да го направи...

Ако реши да го направи... някой ден, само че не и в този момент. Ще " разочароваме " потребителите, които си откриха мотив за приказки, тъй като Шарлопова не се омъжва. Сватба има, само че не е нейната, а на нейни близки хора. Информацията е сигурна, тъй че очакванията да я забележим с различен мъж, остават за в бъдеще време.

Колкото до това дали тя продължава да бъде сама, или има някой в живота й, само че още го пазят в загадка, не се знае. Времето ще покаже, а и в случай че мъж има, рано или късно ще би трябвало да излезе на ярко.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР