Тотален срив се очертва за първата ракета на България Григор

...
Тотален срив се очертва за първата ракета на България Григор
Коментари Харесай

Тотален срив! Гришо вече няма да играе в...

Тотален срив се очертва за първата ракета на България Григор Димитров. Може да се окаже, че напълно скоро на хасковлията ще му се постанова да минава през квалификациите на " Мастърс 1000 " шампионатите, с цел да играе в главната скица, написа Блиц.

Това е по този начин, защото той е пред угрозата да изпадне от Топ 50, което би направило присъединяване му в елитните шампионати, само преминаващо през квалификации или посредством приемане на " уайлд карт ".

Тази година " Мастърсът " на твърди кортове ще се организира в Монреал (Канада). В него вземат участие 56 тенисисти, като нормално съвсем няма играчи от Топ 50, които да не заявят присъединяване, в случай че не са контузени. От тези 56-има, в първия кръг се включват непосредствено 48-има, а първите осем в схемата се класират непосредствено за втория кръг. 

От въпросните 48 състезатели в първия кръг, осем идват посредством квалификации. Което оставя място за 40, които непосредствено попадат в главната скица, някои от които са с покана от уредниците, така наречен " уайлд карт ". Както сега е 49-и, в случай че няма отказали присъединяване в шампионата от тези преди него, все още Димитров би трябвало да се надява или на " уайлд карт ", или да мине през квалификации. 

Последното присъединяване на Гришо на пресявки в шампионат от сходен сан бе през 2013-а на " Мастърса " в Париж. Иначе неотдавна българинът се пусна в пресявките в Женева и тогава се класира за главната скица, само че там отпадна безславно още в първия кръг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР