Тотален ремонт променя визията на един от знаковите хотели в

...
Тотален ремонт променя визията на един от знаковите хотели в
Коментари Харесай

Вдигат ново 16-етажно тяло към SPS за 6 милиона евро

Тотален ремонт трансформира визията на един от знаковите хотели в Пловдив - комплекс SPS. От юли тази година той е благосъстоятелност на компания „ Хотел Пловдив 2019 “, в която съществени акционери са две пловдивски компании „ Подем “ и „ Щром “. За по-малко от 4 месеца новите притежатели съумяха да реновират повече от половината от 130-те стаи, конферентните зали, фоайето и паркинг пространството.

„ Комплексът не е спирал да работи, модернизирането се прави поетапно “, изяснява неговият изпълнителен шеф Георги Динков. „ Ремонтира се етаж по етаж, като по този метод не се нарушава спокойствието на гостите “. В хода на обновяването са направени стаи и инфраструктура за досегаемост за хора с увреждания. По проект ремонтът би трябвало да завърши до края на годината и ще коства 950 000 лв..

Освен ремонта се възнамерява построяването на нов съвременен бизнес център и ново хотелско тяло на 16 етажа с 200 пространства за настаняване. В комплексът ще има също огромен СПА център с басейн, фитнес и релакс зона. Инвестицията е на стойност 6 милиона евро, прецизират от екипа. SPS е един от дребното хотели в България, в който има зарядна станция за електрически автомобили. Паркингът, закрит и открит, е със 140 паркоместа и е пригоден за маневриране на огромни рейсове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР