Тотален хаос и липса на всякаква организация цари преди началото

...
Тотален хаос и липса на всякаква организация цари преди началото
Коментари Харесай

ПЪРВО В БЛИЦ! Голям скандал в Милано! Не пускат президента на Лудогорец на "Сан Сиро"

Тотален безпорядък и липса на всякаква организация царува преди началото на реванша от Лига Европа сред Милан и Лудогорец в Милано, съобщи човек на БЛИЦ. Мачът е от 22:05 часа, само че почитатели към този момент заемат местата си на стадиона.

Президентът на разградския клуб Александър Александров обаче бе държан над 15 минути пред един от входовете на стадиона по необясними аргументи. Наложи се пресаташето на тима Владислав Трифонов и изпълнителният шеф Ангел Петричев да се намесят и съумяха с дружни старания да обяснят на карабинерите, че Александров, който почтително изчака в профил, е част на делегацията на българския първенец.

Случаят с президента на Лудогорец не е първата демонстрация на анархия у домакините от Милано, които през вчерашния ден забавиха с час и половина влизането на българските публицисти на стадиона за тренировката на Лудогорец.

Предполага се, че неналичието на организация е директно обвързвана със слуховете за иден банкрут на италианския гранд, за което приказват не едно и две следствия на Ботуша.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР