Total War: Three Kingdoms представлява свежо попълнение към света на

...
Total War: Three Kingdoms представлява свежо попълнение към света на
Коментари Харесай

Total War: Three Kingdoms получава огромно обновление и експанжън

Total War: Three Kingdoms съставлява свежо попълнение към света на Total War сериите. Заедно с това обаче, играта на Creative Assembly вкарва нов взор и метод към античната китайска история и най-много над „ Романс за трите царства “, класическия книжовен епос, който си е самобитна непокътната територия на Koei Tecmo и Romance Of The Three Kingdoms.

С настъпването на новата година пристигнаха и приготовленията за идващото допълнение към играта, което също така идва и с голямо гратис обновяване. Името на идващия експанжън за играта носи името Mandate of Heaven. Голямата звезда тук е фракцията на Жълтите тюрбани, допълнени от под-фракциите на Жанг Жуе, Жанг Лиан и Жанг Бао, които се отличават със свои лични неповторими характерности.



Името на упоменатата секта идва от действителната китайска история и въстанието на Жълтите тюрбани, селски протест, сбъднат през 184 г.пр.н.е., който е сподавен с огромна свирепост.

Заедно с Mandate of Heaven, SEGA и Creative Assembly ще доставят и идващото огромно обновяване за играта, под номер 1.4.0. Освен голям брой фиксове за огромни и дребни проблеми, докладвани от общността на играта, както и оптимизации по всички фронтове, то идва и с прибавянето на нови единици, именити герои, нови качества и други Така да вземем за пример тук се показва Тай Чан, като воин, с който ще може да играете, нанасят се разнообразни усъвършенствания в механиките в борбите, добвя се повече баланс по оръжията и стрелбата, добавени са нови функции.



Mandate of Heaven и безплатното обновяване за играта излизат през днешния ден, а цялостния лист с промени, които са добавени, може да видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР