Тотал Е&П България и партньорът ѝ ОМВ Офшор България ГмбХ

...
Тотал Е&П България и партньорът ѝ ОМВ Офшор България ГмбХ
Коментари Харесай

Дариха предпазни средства и апаратура за спешните медици във Варна

 Тотал Е&П България и сътрудникът ѝ ОМВ Офшор България ГмбХ поддържат българските медицински служащи, които са на първа линия в борбата против COVID-19. Компаниите направиха подаяние към Центъра за незабавна здравна помощ във Варна, който обслужва целия район.

Работещите там спешно се нуждаят от персонални защитни средства и по тази причина Тотал и ОМВ предоставят защитни дрехи за многократна приложимост (произведени в България), маски и ръкавици. Двете компании подаряват на медицинския център и 6-канален ЕКГ уред.

" Наистина оценяваме и почитаме напъните на медиците, които се борят с ковид в България. За нас е чест, че имаме опция да ги подкрепим и да им благодарим за отдадеността им. В сложни времена като тези е значимо цялото общество да бъде обединено и да взема решение проблемите дружно ", коментира Денис Люмаршал, шеф на Тотал Е&П България.

Личните защитни средства към този момент са предоставени на медицинските чиновници в морската столица. Дарението на Тотал и ОМВ беше признато от доктор Мая Рашева, шеф на Центъра за незабавна здравна помощ във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР