Тостчета с бъркани яйца, чедър и домат, приготвя Крисия пред

...
Тостчета с бъркани яйца, чедър и домат, приготвя Крисия пред
Коментари Харесай

Крисия разплака България с признание

" Тостчета с бъркани яйца, чедър и домат ", подготвя Крисия пред Цвети Петрунова по bTV. Двете се срещат пред дома ѝ, след което влизат в кухнята, където всичко е доста подредено.

" Много е значимо за мен всичко да е подредено, да е чисто, да е по проект, тъй като колкото и готвенето да е безредно като развой и усети - за мен би трябвало да е по проект ", споделя изпълнителката на " Планетата на децата ".

" Сама аз съм преценявала, виждайки разнообразни обстановки, че " Тази обстановка не е за мен ", споделя тя за порастването си и уроците, които е научила сама от живота.

" Всяко напрежение, което хората желаят от близките не е за мен. Аз съм толерантен човек и доста ненагледен човек, доста прочувствен човек, виждам постоянно да екстрахирам най-хубавото от себе си и да давам най-хубавото на хората. "

Крисия приказва и за загубата на татко си и признава, че за превъзмогването ѝ най-вече е помогнало фамилията ѝ.

" Това е нещо, с което доста хора ще се сблъскват с тази загуба. Не мога да кажа, че това е нещо, което не може да се превъзмогне, тъй като това е животът. На всеки ще се случи един ден. Смятам, че би трябвало да се борим още повече. Това е обстановка, в която би трябвало да продължиш да гледаш напред. "

" Семейството и приятелите доста ми помогнаха да преодолея тази загуба. Имам вяра, че хората пазят същинското в себе си ", добави тя.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР