Тошко Йорданов, председател на Има такъв народ“ /ИТН/, отправи призив

...
Тошко Йорданов, председател на Има такъв народ“ /ИТН/, отправи призив
Коментари Харесай

Тошко Йорданов след заседанието на НС: Битката е кой да краде през „Лукойл“

Тошко Йорданов, ръководител на „ ИТН “ /ИТН/, насочи апел към публицистите и им сподели да разпитват „ ръководещата сглобка “ , които по думите му са изгубили един ден на Народното събрание с това да си мерят предложенията за дерогация .

„ Истината е, че борбата е кой да краде през „ Лукойл “ – дали сега надценката е над литър гориво, която съгласно Делян Добрев се движи по жълтите павета, или евентуално към някой от министрите в ръководството, дали поради това не е едната драма на ПП-ДБ “, запита Йорданов.

„ Или пък другата формация финансова, дали пък една компания няма да застане като медиатор на вноса на нефт в „ Лукойл “ след дерогацията “ , добави той. Йорданов прикани публицистите да питат за какво в тази дерогация има единствено за недопечен съветски нефт , за какво няма условия да не се внасят съветски нефтопродукти.

„ Как най-вероятно танкерите, които ще внасят азерския нефт или казахстанския към този момент са подготвени и са свързани с тази компания и дали поради това не е цялата борба и вършат на маймуни целия парламент, а вас ви карат да повтаряте „ Русия, поддържаме Путин, финансираме му войната “, добави Йорданов. Той запита дали не му финансираме войната като по думите му, му купуваме готовото гориво.

„ Бойко Борисов, който пред вас се закле, че щял да си подаде оставката, в случай че ГЕРБ мръдне обратно – те мръднаха, изтеглиха го “ , напомни Йорданов. Според него оставката на Борисов ще е като водач на ГЕРБ.

По думите му „ ще ги остави сиротни. Ако е като народен представител аз персонално ще рева. Ще си провеждам кръг на страданието с сътрудниците, да му сложим фотография, къси жертвоприношения – малко петрол в чашка, едно евро да изгорим в името на боговете в случай че напусне “ .

Според него в случай че българите не престават да стоят и да гледат по какъв начин ги лъжат всяка вечер – „ ние това си заслужаваме като народ “ , посочи той.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР