Тошко Йорданов от партия Има такъв народ (ИТН) потвърди думите

...
Тошко Йорданов от партия Има такъв народ (ИТН) потвърди думите
Коментари Харесай

Правим правителство на малцинството, не коалиция, ядоса се Тошко Йорданов

Тошко Йорданов от партия " ИТН " (ИТН) удостовери думите си от началото на срещата с " Демократична България ", че главните направления на двете партии са едни и същи и специалистите им би трябвало да осъществят съответни срещи за изчистване по детайлите .

Той отклони всички въпроси за това дали Има Такъв Народ ще одобряват поддръжката на Движение за права и свободи за съставянето на държавно управление. Ние организираме диалози с останалите партии, излагаме нашите визии и имаме съвпадания. Тук не е търсена съдружна поддръжка и апелирам да спрете да спекулирате с Движение за права и свободи , прикани Йорданов.
 Христо Иванов: Ще има развой на диалози
Христо Иванов: Ще има развой на диалози

Най-смисленото и здравословно нещо е да се сформира държавно управление с първия мандат

" Ще ви помоля - в действителност, спекулирате демонстративно . Ако има държавно управление, то обективно ще бъде държавно управление на една политическа партия, което значи в известна степен държавно управление на малцинството. Това няма да е съдружно държавно управление, престанете да спекулирате с тази тематика, просто престанете ", прикани Тошко Йорданов медиите.

По думите му, в случай че Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, " Демократична България " и " Изправи се. БГ. Ние идваме " виждат себе си в политиките, които ние считаме да организираме, виждат себе си - да ни поддържат. Ако не виждат - няма да ни поддържат. Това не е съдружно държавно управление и спрете да набутвате Движение за права и свободи или ГЕРБ. Защо не ме питате дали ГЕРБ няма да гласоподават, недоумява Тошко Йорданов.
 Манолова: Подкрепяме Има Такъв Народ, само че не в случай че прозира дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи
Манолова: Подкрепяме Има Такъв Народ, само че не в случай че прозира дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи

Това би била токсична прегръдка

" Ако реализираме обща визия и имаме кабинет, може да започнете да броите изчегъртването на ГЕРБ в обратна посока като таймин г - от 199, 198, 197 и до 0 ", съобщи Тошко Йорданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР