Тошко Йорданов не е знаел, че Кирил Симеонов напуска ПГ

...
Тошко Йорданов не е знаел, че Кирил Симеонов напуска ПГ
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Успах се, не знаех за напускането на Симеонов, но си оставаме приятели

Тошко Йорданов не е знаел, че Кирил Симеонов напуща ПГ на Има Такъв Народ. Това стана ясно от думите на ръководителя на парламентарната група на “Има подобен народ”.

“Успах се, в този момент идвам”, съобщи той пред публицисти помолен за коментар за шестия народен представител, който се отдели от партията тази заран.

“Нашата група си остава постоянна. Ние сме Има Такъв Народ и сме такива, каквито сме”, разяснява малко по-късно Йорданов пред публицисти след среща сред представителите на парламентарната група на “Има подобен народ”.

“Това, което направи Кирил, си е негово право. Той си остава наш другар без значение какво ще реши да прави след изказването му, че ще напусне ИТН”, изясни той.

“Вчера ние гласувахме с това статукво и мен ме е позор от това нещо”, съобщи по-рано Кирил Симеонов в прочувствена реч от парламентарната естрада.

“Години наред съм опонирал на ГЕРБ във Варна и съм задължен да го заявя, тъй като когато тази вечер се прибера при децата си, аз би трябвало да мога да ги погледна в очите”, изясни още Кирил Симеонов.

Думите му бяха последвани от бурни овации в залата, а част от някогашните депутати на Има Такъв Народ го посрещнаха с обятия.

След това стана ясно, че самостоятелният към този момент народен представител е бил привикан от сътрудниците си в стаята на групата на Има Такъв Народ. От “Продължаваме промяната” обявиха, че той е затворен там и техни депутати застанаха пред вратата, с цел да го пазят.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР