Тошко Йорданов им заявил, че и магаре да е вързал,

...
Тошко Йорданов им заявил, че и магаре да е вързал,
Коментари Харесай

Координатори на ИТН в Пловдив: Идеите, зад които застанахме, се оказаха празни фрази

Тошко Йорданов им декларирал, че и магаре да е вързал, Пловдив отново щял да гласоподава за тях, тъй като обичат Слави
„ За мен беше чест да работя за партията, само че никой не си потегля от доста хубаво ".

С тези думи общинският координатор на „ ИТН " в Пловдив Ивайло Василев разгласи, че се отдръпва от поста. Той е юрист по специалност и на последните избори беше ръководител на Районната изборна комисия в Пловдив-град.

„ Партията няма предпочитание да работата си с юристите си. Не сме търсени и мечтани. Липсва всякаква връзка. От тази позиция не считам, че човек би трябвало да се потвърждава там, където не го правят оценка ", изясни пред " " Василев претекстовете за отдръпването си. Правил неведнъж опити да беседва с националното управление - и документално, и устно.

„ Няма реакция. Никой не ме е потърсил във връзка случилият се факт, че не съм общински координатор. А откакто разгласих на профила си, че се отдръпвам, видях, че съм премахнат от уеб страницата на партията. И още веднъж без да ми се обадят и да попитат за какво ", сподели Василев.

„ Аз съм основател, от основаването съм на „ ИТН ". Предишният координатор в Пловдив Николина Деспотова преди две седмици напусна партията ", уточни Василев. И добави, че нямало никаква чуваемост.

„ Да, напуснах партията. Основанията ми са същите като на Ивайло ", изясни и самата Деспотова. Тя също е юрист и беше отпред на локалната конструкция от самото й основаване. Но описа, че на 30 септември м.г. Тошко Йорданов и Виктория Василева пристигнали в Пловдив и я свалили от поста.

„ Имало недоволства, че не можело да се работи с мен. На въпрос кои са хората, които настояват това, Виктория отговори: „ Много са, няма да ти ги кажем, тъй като ще тръгнеш да се разправяш с тях ", описа Деспотова.

Според нея управлението на Има Такъв Народ би трябвало доста да се замисли за какво учредители се отдръпват. „ Хората изгубиха интерес. Видяха, че концепциите, зад които застанахме, се оказаха празни изречения, лишени от смисъл ", добави адвокатката.

На онази среща пред Йорданов и Василева тя изтъкнала, че под нейно управление в Пловдив Има Такъв Народ е станала първа мощ на изборите през юли м.г.

„ Тошко ми се изсмя с думите: „ И две крастави магарета да бях вързал, Пловдив щеше да гласоподава за нас, тъй като обича Слави ", описа Деспотова.

Запазила приемливост, само че споделя, че в последно време чашата преляла. „ Виждам единствено празни думи. Чувствам се предадена и използвана ", заключи тя.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР