Тортата разряза г-н Аджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia,

...
Тортата разряза г-н Аджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia,
Коментари Харесай

Floret Restaurant and Bar става на 1 година!

Тортата разряза господин Аджело Зукала, Генерален Мениджър на InterContinental Sofia, а за настроението на гостите се грижиха група Акустик Адикт.

С бързи темпове Floret се трансформира в една от най-предпочитаните местоположения за всеки мотив – енергизираща закуска, бизнес обяд, незабравима фамилна вечеря, отпускащо пиво след работа или коктейли с другари. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно заседание 4, Floret притегля както локални, по този начин и задгранични посетители, които се радват на разнообразното меню, авторските питиета и уютната атмосфера. Ястията на Floret са въодушевени от типичен интернационалните предписания, пречупени през призмата на българските кулинарни обичаи, тъй че да задоволят и най-капризния усет. Наред с приятната конюнктура, кулинарните изкушения и безкомпромисното обслужване, гостите избират Floret поради ежеседмичните музикални вечери с осъществявания онлайн на типичен китари и роял. Наскоро Floret вкара и неповторим по рода си „ а-ла-карт “ брънч – всяка събота и неделя сред 10 и 15 ч. гостите могат да се насладят на богата селекция от брънч оферти, както и на особено основани алкохолни и безалкохолни брънч коктейли.

Само година след отварянето си, Floret се радва на редица лоялни клиенти, които се доверяват на екипа както за организирането на бизнес събития, по този начин и за отбелязването на персонални мотиви. “Нашата лоялна стратегия VIP Excusive Cards, която въведохме малко след откриването, набра бърза известност и трансформира Floret в едно от желаните места за хранене освен на гостите на InterContinental Sofia, а и на софианци.

Комбинирайки разнообразни кулинарни техники и съставки, се стремим се да сме оптимално налични както за локалните, по този начин и за задграничните посетители, като постоянно предоставяме най-голям стандарт на обслужване. “ – споделя господин Зукала.

Едно от нещата, с които Floret се гордее, е популяризирането на българската кухня измежду задграничните посетители, употребявайки локални сезонни артикули и подправки, и спазвайки българските обичаи и традиции както в приготвянето на храната, по този начин и в основаването на коктейлите. В допълнение, гостите могат да се насладят на друго обедно меню всяка седмица, с преплитащи се нюанси от интернационалната и българска кулинарни обичаи, както и на специфични оферти и пакети за Коледа, Великден и други обичани празници.

Каним Ви да се потопите в изтънчената атмосфера и да погалите сетивата си с неповторимите усети на Floret Restaurant and Bar – преживяване, което няма да забравите!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР