Тортата е красивият финал на всяко тържество, която се превръща

...
Тортата е красивият финал на всяко тържество, която се превръща
Коментари Харесай

Тенденции в най-сладката мода: Сватбена “гола“ торта и левитиращи замъци

Тортата е красивият край на всяко празненство, която се трансформира в сладостен спомен след края на празника. Тортата е специфичната поанта на най-чаканите празници в живота ни – рождени дни, женитба, кръщене.

Затова и ролята на сладкаря е извънредно значима – с изключение на умел занаятчия, той би трябвало и да е психолог, който майсторски да облече във форма всяко сладко предпочитание.

Лятото е сезонът, в който се вършат огромни тържества и несъмнено, най-натовареният за сладкарите. Освен че би трябвало да обезпечат стотици красиви сладки изкушения, те би трябвало и прецизно да наблюдават за трендовете, с цел да могат техните клиенти да предложат на гостите си едно друго прекарване.

Какви са трендовете при тортите за сезон 2022 година, разкриват експертите от. Те ни оферират огромно многообразие от модели, усети, сватбени фигурки и топери. Там клиентите получават безвъзмездна консултация и откакто кажат " Да " на визията на мечтаната сватбена торта, получават и безвъзмездна дегустация, с цел да изберат най-хубавия усет, с който да спрат дъха на всички свои посетители.

Ето част от настоящите сватбени торти на 2022:


Ред Форест


Вечната класика Червено кадифе с малини, показана като самостоятелни тортички за всеки посетител, декорирани със свежи плодове. Перфектният уравновесен типичен усет, който съчетава в себе си сочни кадифеночервени блатове, бухнал чийзкрем и малини.




Гола торта Спрей рози

Името на по този начин наречената " гола " торта идва от там, че това е торта, на която ясно се открояват подредбата на блатовете и крема в профил. В композиция с естествени сезонни цветя, тематиката и цвета на сватбата, получавате търсения Уау резултат.



Гола торта Ред Хот Чили Пепърс
Една по-екстравагантна концепция за тези, които не желаят цветя.
Торта Рустик

Торта без фондан, направена е в гальовен ретро жанр с естествени цветове и материали. Поднесена върху натурален пън е доста подобаваща за градинска женитба.



Бохо сватбена торта

Натурални цветове и дървен топер пъзел Mr&Mrs.



Рисувани френски макарони

Направете паметен подарък на вашите посетители, подарявайки им хрупкави френски макарони, персонализирани с буквите на младоженците и датата на сватбата.




Торти за Кръщене

Кръщенето на детето е измежду значимите празници за всяка българска фамилия. Летните християнски празници са желани от доста родители, решили да вкарат своя наследник или щерка в Християнството. Тортата, която е в звук с цялостната идея на събитието, е наложителна част от тържеството. Ето и най- атрактивните оферти от .

Торта Херувимче

Като произведение на изкуството, торта с доста нежни цветове в розово и синьо за Свето Кръщение с красиво изваяна дрънкулка на Ангел Хранител.




Торти на инат на гравитацията

Тази година са шлагер ексцентричните левитиращи торти на Чочко. Етажите на тортата наподобява, че безусловно се реят във въздуха.

Торта " Мечета и сладоледи "

Много разчупена и ексцентрична торта за кръщене, с която ще смаете гостите на вашето тържество.



Торта " Приказен палат "

Нежна и розова с огромен баснословен палат, слончета и клатеща се принцеса. Истинска вълшебна торта за завършека на едно приказно празненство.



Торти Чочко ни оферират и страхотни разновидности за дарове за гостите на тържеството, които не са за изпускане.
Меденки за Кръщене
Винаги прясно изпечени меденки с естествен мед и ароматна канела, декорирани с разнообразни рисунки на ангелчета върху захарно тесто. По предпочитание персонализирани с името на детето и датата на кръщенето, те се трансформират в паметен подарък.


Бонбониери с пожелания за Кръщене


Другото сладко прелъщение за родителите и кръстниците са красиво завършените бонбониери с бебешки дизайни и пожелания. Топящи се в устата 32 бонбона от тънък млечен шоколад за подарък или почерпка на гостите.






Поръчки могат да бъдат направени онлайн на
както и във всички обекти на Торти Чочко в града:

Открии Торти Чочко в Пловдив на следните местоположения

пл. „ Централен “ 1 (до разкопките против пощата)
бул. “Христо Ботев” 150
бул. “6-ти Септември” 143

За още сладки моменти последвайте Торти Чочко във и
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР