ТОРОНТО (AP) — НХЛ ще изчака да приключи съдебният процес,

...
ТОРОНТО (AP) — НХЛ ще изчака да приключи съдебният процес,
Коментари Харесай

НХЛ ще изчака приключването на делото за сексуално насилие в Канада за 2018 г., преди да обмисли следващите ходове

ТОРОНТО (AP) — НХЛ ще изчака да завърши правосъдният развой, преди да вземе каквито и да било решения по отношение на играчи, изправени пред обвинявания в полово принуждение при положение от 2018 година, включващ играчи от международния младежки тим на Канада през същата година, сподели комисарят Гари Бетман в петък.

Бетман обърна внимание на обстановката на All-Star Weekend дни откакто четирима сегашни играчи от НХЛ бяха упрекнати от полицията в Лондон, Онтарио, със полово принуждение. Той назова обвиняванията „ отвратителни, неоправдателни, ужасяващи и неприемливи “.

Картър Харт от Филаделфия Флайърс, Майкъл Маклауд и Кал Фут от Ню Джърси Девилс и Дилън Дюб от Калгари Флеймс са на неустановен период напущат екипите си. Бетман сподели, че лигата не счита за належащо да спре играчите без възнаграждение до края на сезона.

„ На този стадий най-отговорното и рационално нещо, което би трябвало да създадем, е да изчакаме приключването на правосъдното произвеждане, в който миг ще отговорим, както е уместно все още “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР