ТОРОНТО — Винсент Трочек беше сред последните четирима избрани играчи

...
ТОРОНТО — Винсент Трочек беше сред последните четирима избрани играчи
Коментари Харесай

Винсънт Трочек от Рейнджърс получава висока оценка от колегите си от All-Stars: „Прави всичко“

ТОРОНТО — Винсент Трочек беше измежду последните четирима определени играчи за Мача на звездите на НХЛ, което означаваше, че центърът на Рейнджърс трябваше да отвори случайно разпределена карта, с цел да открие своя тим, вместо да бъде определен от някой от определените от лигата капитани.

НХЛ явно не е желала да има обстановка „ последното дете определено за ритник “ – нещо, което се е случвало в предишното и не е минало добре.

Но Рейнджърс, НХЛ и другите играчи на All-Star знаят, че Трочек може не постоянно да се бори за този тип отличие от лигата, само че това не понижава цената, която той носи на всеки тим.

Просто попитайте неговия капитан в Мача на звездите, Оустън Матюс от Мейпъл Лийфс, който игра с Трочек в тима на Северна Америка на Световното състезание по хокей през 2016 година

„ Той е човек, който в действителност обичаш да имаш в тима си “, сподели Матюс в четвъртък след приключването на драфта на играча в Scotiabank Arena. „ Всъщност споделях на [Morgan Rielly], когато изва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР