ТОРОНТО — Така че лигата, която трябваше да постави шаблона

...
ТОРОНТО — Така че лигата, която трябваше да постави шаблона
Коментари Харесай

НХЛ е на прав път с играчи отново на Олимпиадата

ТОРОНТО — Така че лигата, която трябваше да сложи шаблона за интернационално съревнование и да има световно наличие, се завърна в бизнеса с най-хубавите измежду най-хубавите и това е вест, почтена празненство.

Докато Купа Стенли цари, мръсната загадка е, че Боби Ор, летящ във въздуха през оня бостънски следобяд през май 1970 година, е просто записка под линия към лист с най-великите моменти в хокея, изковани на международната сцена.

Никога не е имало нещо толкоз трагично като Сериите от срещи на върха през 1972 година сред Канада и Съюз на съветските социалистически републики, в които Пол Хендерсън сграбчи месинговия пръстен на безсмъртието. Освен в случай че не приказваме за „ Те си отиват вкъщи! “ мач на Spectrum сред Флайърс и Червената войска през януари ’76. Или може би олимпийските игри Miracle On Ice през 1980 година в Лейк Плесид.

Какво ще кажете за финалния кръг за най-хубав от трима на Световното състезание през 1996 година, в който тимът на Съединени американски щати победи Канада в последните минути на решителния мач в Монреал, с цел да спече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР