Тормоз и миризма от домашни кучета в блок в столичния

...
Тормоз и миризма от домашни кучета в блок в столичния
Коментари Харесай

Столичани пропищяха от кучета, заключени в апартамент

Тормоз и миризма от домашни кучета в блок в столичния квартал „ Сухата река”. Съседите упрекват собственичката на животните в нечовешко отношение и липса на каквато и да е грижа за тях. Резултатът – безсънни нощи за съседите поради непрекъснат лай и неприятна миризма от жилището, в който се намират. Хората са подавали тъжби до всички институции, само че към момента няма решение на казуса им.

Хората настояват, че казусът е от години и вместо да се взема решение, той се задълбочава. Собственичката на кучетата има парцел в блока, само че не живее в него. Затова не поставя задоволително грижи за домашните си любимци.

„ Мисля, че в боксониерата ѝ се отглеждат четири кучета, и то в тежки условия. Тормозът върху тях продължава 7-8 години. Животните не се извеждат и се държат гладни. Не са кастрирани и се развъждат. Големите кучета, които гладуват, изяждат дребните. В жилището няма естествени условия”, уточни пред Нова телевизия Калина Тошева. И добави, че в блока се чува непрекъснат писък.

„ Първият сигнал е получен през 2019 година При инспекция е открито е, че се отглеждат две кучета, които очевидно бяха в доста положително положение. В жилището обаче не бяхме допуснати”, разгласи екологът на регион „ Подуяне “ Хризантема Тошева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР