Торите все пак ще приемат пари от донора милионер Франк

...
Торите все пак ще приемат пари от донора милионер Франк
Коментари Харесай

Торите се изпуснаха, че биха взели £10 милиона повече от донори, които признават, че са направили „расистка“ забележка

Торите въпреки всичко ще одобряват пари от донора милионер Франк Хестър – макар че Риши Сунак сподели, че хипотетичните му мнения за депутата Даян Абът са „ расистки и неправилни ".

Министърът реакционер Кевин Холинрейк направи изключителното самопризнание в Закуската на BBC, до момента в който държавното управление се бори за пренасяне от разногласието. Номер 10 най-сетне се поддаде на натиска нощес, с цел да признае, че мненията на господин Хестър за най-дълго управлявалия негър народен представител във Англия са расистки след 24 часа безпокойствие.

На среща през 2019 година господин Хестър сподели, че е видял госпожа Абът по малкия екран, направено той " желае да ненавижда всички чернокожи дами " и че тя би трябвало да бъде " убита ", съгласно Guardian. Той се извини, че е бил недодялан, само че отхвърли мненията му да имат нещо общо с нейната раса или пол.

Говорителят на премиера сподели: „ Коментарите, за които се твърди, че са направени от Франк Хестър, са расистки и неверни. Сега той с право се извини за породеното закононарушение и когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР