Торите, каращи писти, се усмихват за миг по време на

...
Торите, каращи писти, се усмихват за миг по време на
Коментари Харесай

Най-добрите тори взеха £13 000 под формата на безплатни ски пътувания, докато документите на NHS се бориха по време на стачка

Торите, каращи писти, се усмихват за момент по време на ски пътешестване, където депутатите от партията се радваха на съвсем £13 000 безвъзмездни.

Осемте, които се причислиха към екскурзията в Давос, в това число срамежливата пред камера някогашна премиерка Лиз Тръс, се възползваха от преимущества, в това число ски карти, гостолюбие и водачи. Сред тях бяха министър Андрю Грифит – който се вижда да подвига палец на фотографията – и старшият тори Тим Лоутън, който взе със себе си брачната половинка си.

Други депутати от торите на годишната британско-швейцарска парламентарна ски седмица бяха Деймиън Колинс, Карл Маккартни, Бен Еверит, Сали-Ан Харт и Сара Бритклиф. На фотографията е също връстникът на торите лорд Уротсли, който завоюва надпреварата по великански слалом.

Онлайн графикът за седмицата включваше „ ски празненство и пеене на песни “, плюс „ празненство за събиране “ от два дни в Хотел Seehof в Давос. Той също по този начин изброява „ полемика на кръгла маса “ по въпроси, в това число „ печелене на избори “.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР