Торино записа убедителна победа с 3:0 като гост на Салернитана

...
Торино записа убедителна победа с 3:0 като гост на Салернитана
Коментари Харесай

Торино сложи тройка на Салернитана

Торино записа безапелационна победа с 3:0 като посетител на Салернитана в мач от програмата на четвъртия кръг в Серия " А ". Така “биковете ” удължиха позитивната си поредност против този противник на пет мача без загуба от него.

Гостите взеха ранен задатък, откакто в 15-ата минута Алесандро Буонджорно се разписа при осъществяване на корнер. В 41-вата Неманя Радонич удвои тази преднина. Тогава той се възползва от неточност на Паскуале Мацоки и с отдалечен шут прати топката в противниковата мрежа.

Секунди преди почивката Джоване Кабрал можеше да понижи изоставането на “морските кончета ”, само че вместо това разтресе гредата с мощен удар.

Пет минути след началото на втората част Раул Беланова с пас откри Радонич до точката за дузпа, след което сърбинът оформи крайния резултат с втория си гол в дуела.

Така Торино е на седмото място в класирането с актив от 7 точки, колкото имат още три тима. Салернитана пък е на предпоследната 19-а позиция с 2 извоювани пункта, отстъпвайки на Каляри единствено по голова разлика.

В късния мач в понеделник вечер Верона и Болоня не излъчиха победител. Двубоят на " Маркантонио Бентегоди " приключи при нулево реми, което може би бе обективен резултат с оглед показаното от двата тима.

Болоня бе тимът, който сътвори повече и по-интересни голови положения, само че не съумя да означи нито едно от тях.

За сметка на това пък Верона съумя да прати топката в мрежата в 29-ата минута посредством Исак Хиен, само че пък попадението не бе зачетено поради засада.

Така мачът приключи без победител, като Верона остава на 9-ото място със 7 извоювани точки. Болоня е две позиции по-надолу на 11-тото място с 5 точки в актива си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР