Торино се наложи с 1:0 над Лацио на Стадио Олимпико“

...
Торино се наложи с 1:0 над Лацио на Стадио Олимпико“
Коментари Харесай

Торино шокира Лацио на Олимпико, Илич герой за биковете

Торино се наложи с 1:0 над Лацио на „ Стадио Олимпико “ в дуел от 31-ия кръг от италианската Серия А. Единственото попадения в мача бе дело на Иван Илич в 41-ата минута. Така Торино постави завършек на серията от четири следващи победи в Серия А.

Двубоят стартира с незабавен напън на домакините. Още встъпителните секунди на срещата Матиа Закани бе открит в наказателното поле на Торино, само че ударът на футболиста на Лацио бе отразен от Ваня Милинкович-Савич.

В 13-ата минута футболистите на Лацио имаха искания за дузпа, когато Елсеид Хъсай бе повален в наказателното поле от състезател на Торино, само че арбитърът направи знак, че играта би трябвало да продължи.

След центриране в наказателното поле на Лацио в 20-ата минута, Неманя Радонич засече с глава към десния ъгъл на вратата, само че Иван Проведел направи впечатляващо избавяне.

Никола Влашич комбинира с Иван Илич, който в 41-ата минута шутира от към 30 метра, а Иван Проведел мазета топката в личната си врата и по този метод Торино излезе напред в резултата.

В 54-ата минута в игра влезе Чиро Имобиле, който преди броени дни претърпя тежка злополука, като влезе на мястото на Педро.

Неманя Радонич шутира от далечно разстояние в 57-ата минута, само че този път Проведел бе надалеч по-сигурен и отрази.

Торино имаше опция да удвои задатъка си в 87-ата минута, когато Антонио Санабрия шутира отблизо разстояние, само че защитник на Лацио се оказа последна бариера пред гола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР